top of page
Kerstboomversieringen

Boom & Soep

Breng de kerstsfeer in huis met de Boom & Soep actie

Doe mee met onze jaarlijkse Boom & Soep actie, die weer van start gaat vanaf half november. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen!

Kerstsfeer voor iedereen

Ondanks eventuele uitdagingen willen we graag mensen ondersteunen bij het opzetten van hun kerstboom en het versieren van hun huis. We geloven dat met de inzet van vrijwilligers een feestelijke kerstsfeer mogelijk is.

Hulp van vrijwilligers

Individuen kunnen zich aanmelden voor een bezoek van een vrijwilligerskoppel, dat zal helpen bij het creëren van die magische kerstsfeer in huis. De versieringen dienen wel door de bewoner zelf verzorgd te worden. Indien gewenst kan een vrijwilliger van Stichting Vier het Leven Samen binnenkort tegen betaling een echte kerstboom bezorgen.

Samen genieten

Als blijk van waardering wordt er na het succesvol versieren van de kerstboom en/of andere versieringen een kopje soep aangeboden. Dit wordt gezamenlijk genuttigd, wat tevens een moment van ontspanning en gezelligheid biedt.

Hoe werkt het?

Hieronder leggen we in 4 eenvoudige stappen uit hoe het werkt:

1.🎄 U zorgt voor de spullen

Heeft u kerstspullen op zolder of in de kelder liggen? Wij halen ze graag voor u tevoorschijn. Wilt u iets nieuws of echte boom? Wij kunnen u helpen bij het bestellen van kerstdecoraties of zelfs een kerstboom meebrengen!

2.🎁 Wij komen langs

Eén of meerdere vrijwilligers komen bij u langs op afspraak. U geeft aan hoe u de kerstversiering wilt hebben en wij doen ons best om het voor elkaar te krijgen.

3.🍲 U zorgt voor een soepje

Heeft u een familierecept voor soep? Of weet u een heerlijke soep uit blik? Om teleurstellingen te voorkomen, spreken we van tevoren af welke soep we samen zullen genieten, nadat uw kerstversiering is opgehangen.

4.🧹 Wij ruimen de boel ook weer op

Tijdens ons bezoek plannen we een datum om terug te komen en alles weer op te ruimen. We drinken graag samen een kopje koffie of thee en zorgen ervoor dat alles weer op zijn plek staat voordat we vertrekken.

 

Word een vrijwilliger!

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de kerstboom van iemand anders op te tuigen en/of andere versieringen aan te brengen. Daarnaast moet je het ook gezellig vinden om samen met de gastheer/-vrouw een kopje soep te eten.

 

Wil jij je hier een paar uur, of misschien zelfs meerdere keren, voor inzetten? Dan horen wij dat graag!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar boomensoep@vierhetlevensamen.nl en vertel ons in welke omgeving je beschikbaar bent en wanneer je tijd hebt. We stellen je inzet enorm op prijs!

Hartelijk dank!

Kerstcadeaus

DE EERSTE BOOM STAAT

Op maandag 21 november 2022 werd de eerste kerstboom van een reeks met succes versierd.

Traditiegetrouw begon de Boom & Soep actie bij mevrouw Mendoza. De boom was prachtig versierd met veel gouden kettingen en enkele paarse ballen, een zorgvuldig uitgekiend patroon dit jaar.

Onder de boom hebben we een paar verrassingen achtergelaten. En de maaltijd was een aangename verrassing, want er stonden maar liefst 2 soepjes klaar! Een smakelijke champignon-roomsoep en een heerlijke mosterdsoep.

Aanmelden actie 'Boom & Soep'

Wij hebben uw aanmelding in goede orde ontvangen, bedankt!

Hoe werkt het?

Hieronder leggen we in 4 eenvoudige stappen uit hoe het werkt. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

shutterstock_348812693-e1513938632428-720x320.jpg

01

U zorgt voor de spullen

Heeft u kerstspullen op zolder of in de kelder liggen? Wij halen ze graag voor u tevoorschijn. Heeft u nieuwe spullen besteld? Wij kunnen u helpen bij het bestellen van kerstdecoraties of zelfs een kerstboom meebrengen!

02

Wij komen langs

Eén of meerdere vrijwilligers komen bij u langs op afspraak. U geeft aan hoe u de kerstversiering wilt hebben en wij doen ons best om het voor elkaar te krijgen.

2c7e8395f2cc1755f4071fecf4632e95.jpg
Pan soep

03

U zorgt voor een soepje

Heeft u een familierecept voor soep? Of weet u een heerlijke soep uit blik? Om teleurstellingen te voorkomen, spreken we van tevoren af welke soep we samen zullen genieten, nadat uw kerstversiering is opgehangen.

04

Wij ruimen de boel ook weer op

Tijdens ons bezoek plannen we een datum om terug te komen en alles weer op te ruimen. Als bedankje voor uw gastvrijheid ruimen we alles netjes op en zorgen ervoor dat alles weer op zijn plek staat voordat we vertrekken.

kitten-g399dd3917_1920.jpg

Vrijwilliger worden?
Wilt u graag iemand helpen met het versieren van hun huis voor kerst? Meld u dan aan als vrijwilliger. Gebruik het bovenstaande formulier en geef in het opmerkingenveld aan in welke wijk(en) u beschikbaar bent en welke data/periode. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rode Poinsettia

 Heeft u nog vragen? 

We begrijpen dat u mogelijk nog vragen heeft. Bel ons gerust vrijblijvend, we vertellen u graag meer.

 Ons telefoonnummer is  06-34228034 

bottom of page