top of page
WhatsApp Image 2023-06-28 at 21.48_edite

Over ons

 

Welkom bij Stichting Vier Het Leven Samen, een organisatie die zich inzet om het leven van ouderen te vieren en te ondersteunen.

Wij geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd, het recht heeft om van het leven te genieten en omringd te zijn met geluk en positiviteit. Onze visie is gebaseerd op de kracht van verbinding, die ontstaat door ongedwongen ontmoetingen. We geloven dat waar mensen samenkomen, verbinding en warmte ontstaan.

Ons doel is om ouderen te helpen zich gewaardeerd en geliefd te voelen, en hen te ondersteunen bij het creëren van betekenisvolle herinneringen.

Om dit te bereiken, organiseren we diverse activiteiten en evenementen om ouderen te betrekken en hen te helpen zich verbonden te voelen met hun gemeenschap. Van dansavonden tot creatieve workshops en excursies naar lokale bezienswaardigheden, onze activiteiten zijn gericht op het bevorderen van sociale interactie en het creëren van gedeelde ervaringen.

Ons team van gepassioneerde vrijwilligers is toegewijd aan het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving voor ouderen. Samen zetten we ons in om een glimlach op hun gezichten te toveren en hen te laten genieten van het leven.

Als non-profitorganisatie zijn we volledig afhankelijk van de steun van donateurs en sponsors om onze activiteiten te financieren. Uw donatie, groot of klein, is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om meer ouderen te bereiken en te ondersteunen. We waarderen elke bijdrage enorm.

Dank u voor uw interesse in Vier Het Leven Samen. Samen kunnen we ouderen helpen om het leven te vieren en te genieten van hun gouden jaren.

Miranda Roeleveld, voorzitter.

VRAGEN?
Bel ons gerust
06-34228034

Toevoeging sinds 2020: In deze tijd waarin mensen voornamelijk digitaal contact onderhouden en persoonlijke ontmoetingen minder vanzelfsprekend zijn, streven wij ernaar waardevolle, ongedwongen ontmoetingen mogelijk te maken.

Het bestuur

IMG_0975.HEIC

Miranda Roeleveld - voorzitter

voorzitter@vierhetlevensamen.nl

IMG-20230628-WA0006.jpg

Betty Groothuizen - secretaris

secretaris@vierhetlevensamen.nl

retouch_1687868660853.PNG

Thierry Limonet - penningmeester

penningmeester@vierhetlevensamen.nl

Visie

Stichting Vier het leven samen richt zich op stadsmensen. Wij geloven dat iedereen aandacht verdient en streven ernaar om verschillende doelgroepen met elkaar te verbinden. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfs een klein beetje extra aandacht, een praatje, een dagje uit of een kopje koffie een groot verschil kan maken in iemands leven.

Onze visie is om door middel van positieve bijeenkomsten, feestjes en partijen ontmoetingen te creëren tussen personen uit verschillende minderheidsgroepen. Wij streven ernaar om iedereen in de grote stad te laten deelnemen, gezamenlijk het leven te vieren en niemand uit te sluiten. Elke persoon verdient aandacht, liefde en respect.

bottom of page