top of page

Verantwoording

Ontdek de beste resultaten van enkele van onze meest memorabele evenementen onder het tabblad 'Media'. Hier vindt u foto's en beelden die de vreugde en het plezier laten zien die mensen ervaren tijdens onze bijeenkomsten. Het is een glimp van de lachende gezichten, de betekenisvolle gesprekken en de onvergetelijke momenten die we samen vieren.

Daarnaast zijn we verheugd om onze resultaten van de afgelopen jaren met u te delen. Vanaf het allereerste evenement in 2016, het Kinderpretplein, hebben we gestaag gewerkt aan het vergroten van onze impact en het bereiken van meer mensen. Deze resultaten zijn gebaseerd op gegevens die zijn verzameld tot en met het vierde kwartaal van 2022.

We zijn trots op wat we hebben bereikt en willen deze prestaties graag met u delen. Het is dankzij de steun en betrokkenheid van mensen zoals u dat we in staat zijn om het leven van ouderen en andere kwetsbare groepen te verbeteren. Samen kunnen we blijven bouwen aan een gemeenschap waarin iedereen kan genieten en het leven samen kan vieren.

Impact-statistieken door de jaren heen

Bij Stichting Vier Het Leven Samen geloven we in transparantie en verantwoording. We vinden het belangrijk om onze resultaten en prestaties met u te delen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat we hebben bereikt en hoe we uw steun hebben ingezet.

Hieronder presenteren we een overzicht van enkele belangrijke indicatoren die ons helpen de impact van ons werk te meten. Deze cijfers laten zien hoeveel mensen we hebben bereikt, hoeveel gesprekken we hebben gevoerd, hoeveel evenementen en wandelingen we hebben georganiseerd, hoeveel huisbezoeken we hebben afgelegd en hoeveel berichten we hebben gedeeld op sociale media. Daarnaast geven we een overzicht van ons totale inkomen en onze uitgaven.

We hopen dat deze statistieken u inzicht geven in de resultaten die we hebben behaald en het effect dat we hebben gehad op het leven van ouderen en andere doelgroepen in onze gemeenschap. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar realiseren ons ook dat er altijd ruimte is voor groei en verbetering.

We willen u bedanken voor uw steun, want zonder uw betrokkenheid en donaties zouden we niet in staat zijn geweest om deze resultaten te behalen. Samen kunnen we blijven bouwen aan een betere toekomst voor ouderen en andere kwetsbare groepen in onze samenleving.

Ontdek hieronder onze prestaties en blijf op de hoogte van onze voortgang.

Klik hieronder om onze jaarverslagen te bekijken en op de hoogte te blijven van onze voortgang. In de periode 2016 t/m 2018 zijn beperkte jaarrapporten gemaakt.

Jaarverslagen-/ rapporten:
bottom of page