Boom & Soep

Vanaf half november gaan we weer aan de slag met de actie boom & soep, hiervoor zoeken wij vrijwilligers.


Speciaal voor mensen die goed hulp kunnen gebruiken bij het opzetten van hun kerstboom en/of andere versiering ophangen in en rond het huis zetten wij deze actie ondanks de coronaregels toch door. Het maakt het iets ingewikkelder om uit te voeren, maar met een beetje goede wil moet het lukken.
Personen kunnen zich aanmelden voor een bezoek van een vrijwilliger(skoppel) dat helpt met het in kerstsfeer brengen van de woonomgeving.

Men dient zelf voor versiering te zorgdragen. Eventueel kan een echte kerstboom tegen betaling eerdaags worden langsgebracht door een vrijwilliger van de Stichting vier het leven samen.

Als tegenprestatie wordt door de persoon in kwestie een kopje soep aangeboden nadat de kerstboom en/of andere versiering naar tevredenheid is opgetuigd/aangebracht. Dit wordt samen genuttigd.

Vier het leven samen!

Covid/ Coronaregels
De (basis)regels rondom Covid19 worden strikt nageleefd. Dit betekent dat de vrijwilliger continue 1,5 meter werkruimte moet hebben in de woning. Hiernaast wordt verlangt dat een raampje/ bovenlichtje of een deur naar buiten (een stukje) wordt opengezet om zo (extra) te ventileren.

Voor dit moment zoeken wij vrijwilligers die het leuk lijkt

om voor iemand anders de kerstboom op te tuigen en/of

andere versieringen aan te brengen. Hiernaast moet je

het ook leuk vinden om samen met de gastheer/-vrouw

een kopje soep te eten.Wil jij hier een paar uur, of misschien zelfs wel meerdere keren je voor inzetten? Dan horen wij dat graag!


Meld je aan en stuur een e-mail naar boomensoep@vierhetlevensamen.nl en vertel ons in welke omgeving en wanneer je beschikbaar bent. Hartstikke fijn!

17 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven