top of page

De eerste boom staat!

Ook dit jaar startte wij onze campagne Boom & Soep bij mevrouw Mendoza.


Klant van het eerste uur. Sterker nog, hier is het hele idee voor de jaarlijkse actie Boom & Soep jaren terug ontstaan. Thierry, vrijwilliger vanuit Stichting Vier het leven samen, kwam 10 jaar terug bij mevrouw Mendoza in het appartementencomplex wonen. Na elkaar een aantal keer gezien te hebben bij het voorbij lopen knoopten zij een praatje aan. Hieruit kwam een afspraak voort waarbij Thierry zou helpen met het optuigen van de kerstboom bij zijn buurvrouw thuis.


Toen de datum van de afspraak naderde kwam mevrouw Mendoza met het lumineuze idee om er direct een maaltijd aan vast te plakken en stelde voor een soepje te maken na het kerstversieren. Dat leek Thierry een uitstekend plan en zo geschiedde de eerst Boom & Soep actie nog zonder te weten dat dit een jarenlang en groter vervolg zou krijgen.


Op maandag 21 november werd de eerste boom opgetuigd en aten mevrouw Mendoza en Thierry samen maar liefst 2 soepjes. Een champignon-room soepje en daarna ook nog een mosterdsoep met als extra toevoeging heerlijke rookworst.


Dit bericht en de foto's zijn geplaatst in overleg en met toestemming van mevrouw Mendoza.


19 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page