top of page

De zomer is begonnen!


De zomer is officieel begonnen, en dat betekent dat het tijd is voor zomervreugde! Na een lange winter en een verfrissende lente kijken we uit naar de warme dagen en de eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning.


Geniet van de Zomerse Buitenlucht

De zomer is het perfecte seizoen om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht en de warme zonnestralen. Of je nu van wandelen houdt, fietsen, picknicken in het park of gewoon lekker in de tuin zitten, er zijn talloze manieren om van de zomer te genieten. Onze stichting moedigt iedereen aan om naar buiten te gaan, samen met vrienden en familie, en te genieten van de natuurlijke schoonheid om ons heen.


Zomerse Activiteiten voor Jong en Oud

De zomer biedt ook volop gelegenheid voor leuke activiteiten. Denk aan gezellige barbecues, verfrissende zwempartijen, zomerfestivals en nog veel meer. We zijn van plan om een reeks zomerse activiteiten te organiseren voor zowel jong als oud. Houd onze website en sociale media in de gaten voor aankondigingen en details.


Een Tijd van Samenzijn

De zomer is vaak een tijd waarin families en vrienden samenkomen. Na maanden van beperkingen en afstand, is het moment daar om weer te verbinden en quality time door te brengen met dierbaren. Of het nu gaat om een gezellige picknick, een dagje naar het strand of een zomerse avondwandeling, het zijn de momenten van samenzijn die het leven waardevol maken.


Laten we Samen de Zomer Vieren

We nodigen iedereen uit om samen met ons de zomer te vieren. Of je nu jong of oud bent, de zomer is een tijd van vreugde en hernieuwde energie. Laten we deze warme maanden omarmen en samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.


Voor meer informatie over onze zomerse activiteiten en evenementen, neem contact op via info@vierhetlevensamen.nl of houd onze website en sociale media in de gaten.


We kijken uit naar een zonnige en vreugdevolle zomer!


Met warme groeten,



Miranda Roeleveld

Voorzitter




2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page