top of page

Eerste zonnestralen en langer licht

Met de eerste zonnestralen en daarmee de lente in het vooruitzicht, voelen wij ons als Stichting Vier het leven samen bijzonder hoopvol en optimistisch over de toekomst.


De wintermaanden waren uitdagend, vooral voor mensen die al eenzaamheid of isolement ervaren. Maar de lente brengt ons niet alleen warmere temperaturen, maar ook lichtere dagen en een gevoel van hernieuwde energie.


Het is misschien moeilijk voor te stellen na een lange en donkere winter, maar de zon die begint te schijnen heeft een enorme impact op ons welzijn. Het kan ons humeur verbeteren, ons meer energie geven en ons motiveren om meer actief te zijn. Voor sommige mensen kan dit betekenen dat ze weer meer naar buiten gaan om te wandelen, fietsen of sporten, terwijl anderen ervoor kiezen om meer tijd door te brengen met vrienden en familie.


Bij Stichting Vier het leven samen weten we hoe belangrijk het is om actief te blijven en te genieten van het leven, vooral voor mensen die alleen wonen of een klein sociaal netwerk hebben. We willen daarom iedereen aanmoedigen om te profiteren van de extra daglichturen die de lente met zich meebrengt en om nieuwe ervaringen op te doen en verbinding te zoeken met anderen.


Bent u op zoek naar een wandelmaatje, maar weet u niet met wie u op pad kunt gaan? Geen zorgen, wij hebben vrijwilligers die er graag met u op uit gaan! Als u zin heeft in een wandeling, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het plannen van uw wandeling.


Dus laten we samen genieten van de eerste zonnestralen en de langere dagen, en laten we eropuit gaan om nieuwe ervaringen op te doen en verbinding te zoeken met anderen.


Met vriendelijke groet,



Miranda Roeleveld

Voorzitter Stichting Vier het leven samen


10 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page