top of page

Geef gerust :-)

Vandaag, 1 december 2019, start onze jaarlijkse collecteweek voor het Kinderpretplein in Zoetermeer. Tijdens deze week gaan onze vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen om het Kinderpretplein in alle facetten mogelijk te maken.


Het Kinderpretplein is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting Vier Het Leven Samen en heeft als doel om kinderen tussen de 4 en 14 jaar een onvergetelijke middag te bezorgen vol plezier, spelletjes en activiteiten. Om dit te kunnen realiseren is er geld nodig en daarom gaan wij deze week collecteren in de wijken van Zoetermeer.


Wij hopen op gulle giften van alle inwoners van Zoetermeer, zodat wij ook dit jaar weer een fantastisch Kinderpretplein kunnen organiseren. Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom en zullen volledig ten goede komen aan het evenement.



De collecteweek duurt van 1 december tot en met 7 december 2019. Wilt u ook bijdragen aan het succes van het Kinderpretplein? Dan kunt u uw donatie geven aan onze collectanten die bij u aan de deur komen. Alvast hartelijk dank namens Stichting Vier Het Leven Samen en de kinderen van Zoetermeer!

0 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page