top of page

Geweldig Nieuws! Artikel in het Algemeen Dagblad over Ons Paviljoen in het Floriadepark


We zijn verheugd om te delen dat Stichting Vier het Leven Samen in de schijnwerpers staat dankzij een recent artikel in het Algemeen Dagblad. De gemeente heeft besloten om het paviljoen in het Floriadepark een buurtbestemming te geven en daarmee de deuren te openen voor ouderen en jongeren.


Gastvrouw Miranda Roeleveld leidt de weg in deze nieuwe fase, waarbij we streven naar de oprichting van de Wijkvereniging Floriade. Samen willen we een breed scala aan activiteiten ontwikkelen om de buurt te verrijken en de gemeenschap te versterken.


Een opmerkelijke toevoeging aan ons programma is de inloop koffiesoos van 10.00 tot 12.00 uur, die van dinsdag tot en met vrijdag wordt gehouden. Deze vervangt de buurtkoffiesoos die jarenlang werd georganiseerd door vrijwilligster Mia Dittmar op donderdag. Met deze uitbreiding hopen we nog meer buurtbewoners te verwelkomen en samen te brengen.


Het heropeningsmoment voor ons buurtcentrum staat gepland op woensdag om 10.00 uur, en we hebben de gehele Rokkeveen-gemeenschap op de hoogte gebracht met een flyer die is verspreid door de gemeente. We kijken ernaar uit om de Houtbuurt en Zomenbuurt van Rokkeveen-West een bruisend centrum te bieden vol activiteiten voor bewoners van alle leeftijden.


Onze wekelijkse programma's omvatten biljarten, kaarten, naaiclubs, kinderactiviteiten, computerlessen voor senioren en spelletjesmiddagen. Bovendien bieden we de gelegenheid om gezamenlijk te lunchen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat al deze activiteiten tot 1 januari volledig gratis zijn.




We willen het Algemeen Dagblad bedanken voor hun aandacht en waardering voor ons initiatief. Dit artikel helpt ons om onze missie van verbondenheid en gemeenschapsopbouw verder te verspreiden. We hopen dat dit nieuws nog meer deelnemers naar onze koffieochtenden zal brengen, waar we samen kunnen genieten van gezelligheid en samenzijn.




Samen vieren we het leven en bouwen we aan een nog sterkere gemeenschap!

1 weergave0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page