top of page

Herfstgroet

Bijgewerkt op: 4 feb.

Beste vrienden van Stichting Vier Het Leven Samen,


Het is 7 november, en als voorzitter van onze stichting, wil ik jullie graag een herfstgroet brengen en jullie op de hoogte stellen van onze recente activiteiten en plannen voor de komende tijd.


Met de herfst in volle gang, verwelkomen we het veranderende seizoen met open armen. Terwijl de bladeren verkleuren en de dagen korter worden, brengt de herfst een gevoel van gezelligheid en warmte met zich mee. Het is een tijd om te genieten van knusse avonden, warme drankjes en de prachtige herfstkleuren in de natuur.


Onze stichting blijft zich inzetten voor het bevorderen van welzijn, sociale verbinding en vreugde, vooral in deze periode van het jaar. We begrijpen dat de herfst voor sommige mensen een eenzame tijd kan zijn, en daarom willen we iedereen aanmoedigen om contact te zoeken met anderen, om samen van deze tijd te genieten en steun te vinden.


We hebben ook enkele spannende plannen in de maak voor de komende tijd. Hoewel we ons lustrumfeest voor Kinderpretplein helaas wederom moeten uitstellen tot 2024 vanwege de uitdagingen rondom de kosten en de nasleep van de pandemie, kijken we uit naar ons jaarlijkse evenement 'Herfstwandeling & Thee'. Het is een gelegenheid voor mensen van alle leeftijden en achtergronden om samen te komen, te genieten van de herfstpracht en te genieten van heerlijke thee.


Stuur ons een e-mail als u mee wilt wandelen. Kunt u aangeven of u in de goede gezondheid bent om eventueel iemand in een rolstoel mee te nemen? We hopen dat velen van jullie zich bij ons zullen aansluiten om te genieten van deze nieuwe herfsttraditie.


Warme groet,


Miranda Roeleveld





9 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page