top of page

Kinderpretplein 2019; fantastische middag!

We kijken terug op een fantastische middag vol plezier en vrolijkheid op het Kinderpretplein, dat onlangs plaatsvond in het hart van wijkvereniging Rokkeveen. De energie en het enthousiasme van de kinderen vulden de ruimte naast sporthal De Veur met onbezorgd spel, creatieve knutselwerken en vrolijke zang.


Miranda Roeleveld, de bezielende kracht achter het Kinderpretplein, organiseerde dit feestelijke evenement al voor de vierde keer en heeft haar zinnen gezet op vele toekomstige edities. "De vreugde op de gezichten van de kinderen is mijn grootste beloning," zegt Miranda. "Met de steun van de gemeente hebben we de stichting Vier Het Leven Samen opgericht, speciaal voor het Kinderpretplein, en we zijn vastberaden om deze traditie voort te zetten!"


Het evenement, dat plezier voor iedereen toegankelijk maakt, inclusief kinderen met een kleinere beurs, werd officieel geopend door Jakobien Groeneveld, die het belang van dergelijke inclusieve festiviteiten onderstreepte: "Het is een geweldig initiatief, en ik zou willen dat er meer van zulke feesten waren voor onze kinderen."


De activiteiten op het Kinderpretplein waren divers en boeiend. Kinderen konden zich uitleven met het maken van kerststukjes, diverse knutselactiviteiten, op de foto gaan met hun favoriete sprookjeshelden, en gewoon heerlijk spelen. De middag werd muzikaal omlijst door Radio 079, die live uitzond vanaf het evenement en de 'Zoetermeer got talent'-show presenteerde, waarin kinderen schitterden met hun unieke talenten.


Een extra traktatie was de bijdrage van Picnic, die zorgde voor heerlijke versnaperingen en een groot springkussen dat buiten stond opgesteld, tot groot plezier van de jonge bezoekers.


Met een hart vol vreugde en dankbaarheid kijken we terug op een geslaagde dag. Het Kinderpretplein is een waardevol onderdeel van onze gemeenschap geworden, en we zijn iedereen die bijdraagt aan het succes enorm dankbaar. Tot volgend jaar, voor nog meer onvergetelijke momenten op het Kinderpretplein!





1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page