top of page

Kinderpretplein op de Markt!

Op woensdag 20 december is het zover, het Kinderpretplein, voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.


Het Kinderpretplein is een plek waar kinderen kunnen knutselen, spelen, springen en zingen. De activiteiten vinden plaats in een grote tent op de Markt, die verwarmd is zodat niemand het koud zal hebben.


Het kinderpretplein duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur en iedereen is welkom, zowel kinderen als ouders.


Vorig jaar hebben honderden kinderen tijdens de Winterfair op het Kinderpretplein gespeeld en plezier gemaakt met allerlei activiteiten. Dit jaar kunnen kinderen ook weer kerststukjes maken, waxinehouders versieren, schminken en nog veel meer.




Er is voor elk wat wils: voor de kleintjes is er een springkussen en voor de grotere kinderen en begeleiders een heuse Eland-Kerst-Rodeo! Ook kun je meedoen met de talentenjacht Zoetermeer got talent en een kijkje nemen op de kerstmarkt, de overdekte schaatsbaan én de ijsglijbaan van de Winterfair.


De toegangsprijs voor het Kinderpretplein is 2 euro per kind, maar als je een Zoetermeerpas hebt dan kost het maar 1 euro per kind. Hierbij krijgen de kinderen drinken en fruit en mogen ze een keer van de ijsglijbaan gaan. Kom dus langs op het Kinderpretplein en maak er een gezellige middag van!




0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page