top of page

Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter van Stichting Vier het Leven Samen


Geachte vrienden, donateurs, vrijwilligers, en partners van Stichting Vier het Leven Samen,


Terwijl we het oude jaar achter ons laten en met hoop en optimisme het nieuwe jaar betreden, wil ik namens Stichting Vier het Leven Samen mijn oprechte dank uitspreken voor uw onvermoeibare steun en toewijding aan onze missie.


Het afgelopen jaar was opnieuw een periode vol uitdagingen en veranderingen. We werden geconfronteerd met ongekende omstandigheden en hebben ons moeten aanpassen aan nieuwe realiteiten. Toch zijn we erin geslaagd om samen te komen, zij het soms op afstand, om degenen te helpen die onze steun het meest nodig hebben.


In 2024 blijven we ons inzetten voor de waarden die Stichting Vier het Leven Samen vertegenwoordigt: warmte, samenzijn, en vreugde. We zullen doorgaan met het creëren van gedenkwaardige momenten en het verlichten van het pad van degenen die geconfronteerd worden met uitdagingen.


We blijven geloven in de kracht van gemeenschap en solidariteit. Samen kunnen we meer bereiken en levens veranderen. Laten we blijven streven naar een wereld waarin niemand zich eenzaam of vergeten voelt.


Ik wil ook een speciaal woord van dank richten aan al onze vrijwilligers, wier toewijding en inzet ons werk mogelijk maken. Jullie zijn de ruggengraat van onze organisatie, en we zijn dankbaar voor alles wat jullie doen.


Laten we samen het nieuwe jaar omarmen met open harten en open geesten. Laten we blijven streven naar een wereld waarin warmte, professionaliteit en persoonlijke aandacht samenkomen om het leven van anderen te verrijken.


Namens het hele team van Stichting Vier het Leven Samen wens ik u een gelukkig nieuwjaar vol liefde, gezondheid en vreugde. Samen kunnen we 2024 tot een jaar maken waarin we het verschil blijven maken voor degenen die ons het meest nodig hebben.


Met warme groeten,



Miranda Roelveld



Voorzitter, Stichting Vier het Leven Samen

12 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page