top of page

Op Zoek naar Sponsors voor een Betoverende Kerstviering

Bijgewerkt op: 4 feb.


Tuincentrum de Driesprong Schenkt Magische Kersttakjes


Het is weer die tijd van het jaar waarin we op zoek zijn naar gulle sponsors om onze kerstviering nog specialer te maken! We laten ons inspireren door het prachtige gebaar van tuincentrum de Driesprong, die ons dit jaar opnieuw ondersteunt met hun genereuze donaties.


Magische Kersttakjes voor Betoverende Kerststukjes

Dit jaar zorgt tuincentrum de Driesprong voor schitterende kersttakjes die als basis zullen dienen voor onze adembenemende kerststukjes. Deze groenblijvende takken brengen de betovering van Kerstmis tot leven en bieden onze deelnemers de kans om hun creativiteit te ontketenen.


Kerstmannetjes om te Beschilderen en In de Kerstboom te Hangen

Maar dat is nog niet alles! Tuincentrum de Driesprong verrast ons ook met schattige kerstmannetjes die door de kinderen kunnen worden beschilderd. Deze vrolijke kerstmannetjes zullen met trots in de kerstboom hangen, een ware blikvanger voor de feestdagen!


We zijn ontzettend dankbaar voor de genereuze steun van tuincentrum de Driesprong en kijken uit naar een betoverende kerstviering. Als u geïnteresseerd bent om ons evenement te sponsoren en de magie van Kerstmis te delen, neem dan gerust contact met ons op.

Samen Vieren We een Onvergetelijke Kerst!


Samen met sponsors zoals tuincentrum de Driesprong maken we van deze kerstviering een onvergetelijk en hartverwarmend evenement voor jong en oud! 🌟🎁🎅



1 weergave0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page