top of page

Aftrap met intieme nieuwjaarsreceptie

Bijgewerkt op: 12 jan. 2022

Vrijdag 17 januari trapte Stichting vier het leven officieel af met een nieuwjaarsreceptie. Deze werd gehouden in een knusse omgebouwde zaal van kledingbank Meve. Rond de dertig geïnteresseerden waren op deze avond afgekomen om met een hapje en een drankje het eerste volledige jaar in te luiden.


Voorzitter Miranda Roeleveld opende de avond. “Ons eerste evenement was het Kinderpretplein in december,” keek ze terug op de kleinschalige bijeenkomst in Rotterdam. “Daar hebben we leuke reacties op gehad en daar doe je het voor.”


Vervolgens richtte ze haar blik op een druk jaar dat voor de stichting ligt. “In juni willen we in Oosterheem en Rokkeveen twee sportevenementen organiseren, waarbij we ouderen aan jongeren koppelen. Daarnaast komt er in mijn eigen wijk Waterzicht een zomerfeest voor de buurt, al is nog niet bekend wanneer precies. In de Week tegen de Eenzaamheid organiseren we in samenwerking met onder meer kledingbank Meve een evenement voor ouderen.”


December wordt de drukste maand, met onder meer de jubileumeditie van het Kinderpretplein op het Nicolaasplein. “Daar gaan we drie dagen staan. Één dag staat in het teken van het Kinderpretplein en de andere twee dagen organiseren we een evenement waarbij eveneens ouderen worden betrokken. Een evenement waar ik persoonlijk erg naar uitkijk, is Duizend Sterren. We gaan kerststerren langs verzorgingstehuizen brengen, terwijl kinderen pannenkoeken bakken voor de ouderen.”


Om deze ambities waar te maken, zijn extra handen onontbeerlijk. “Ons bestuur moet versterkt worden. Samen met extra hulp en onze mooie nieuwe website www.vierhetlevensamen.nl kijken we uit naar een heel mooi eerste jaar van Stichting vier het leven samen!”


De aanwezigen hieven het glas op een succesvol 2020 en bleven langer dan de afgesproken tijd met elkaar bijpraten.


Nu op naar het eerste evenement van het nieuwe jaar!









26 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page