top of page

We hebben geweldig nieuws voor alle kinderen uit Zoetermeer en omgeving!

Bijgewerkt op: 12 mrt. 2023



Het Kinderpretplein, dat op woensdag 11 december plaatsvindt, staat nu ook op allevents.in/zoetermeer/kinderpretplein.


Dit is een geweldige kans voor ouders en kinderen om meer te weten te komen over het evenement en om hun interesse te tonen.


Het Kinderpretplein is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door SVP, waar kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud kunnen genieten van een dag vol plezier en activiteiten. Dit jaar is de 4e editie van het evenement en we hebben weer een leuke en spannende dag gepland. Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten zoals het maken van kerststukjes, kerstkaarten en schminken.


Daarnaast is er ook een talentenjacht, genaamd Zoetermeer Got Talent, waar kinderen hun talenten kunnen laten zien. Het evenement zal worden afgesloten met een kinderdisco, waar iedereen van jong tot oud nog even lekker kan dansen.


We willen iedereen die geïnteresseerd is in het Kinderpretplein uitnodigen om ons evenement op allevents.in/zoetermeer/kinderpretplein te bekijken. Het is een geweldige kans om meer te weten te komen over het evenement en om te laten zien dat je het steunt. We hopen op een fantastische opkomst en een geweldige dag vol plezier voor alle kinderen!




1 weergave0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page