top of page

Wonderlijke Winterfair op de Markt in Zoetermeer: Studenten organiseren hartverwarmend evenement voor Serious Request

In een prachtig gebaar van solidariteit en mededogen zetten vier studenten van De Haagse Hogeschool zich in om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Dit viertal heeft niet alleen als doel om donaties te verzamelen, maar ook om de aandacht te vestigen op de stille ramp die elk jaar vele kinderlevens eist: longontsteking. Met de feestelijke 'Wonderlijke Winterfair' willen zij op 14 december 2016 jong en oud samenbrengen op de Markt in Zoetermeer.



De vier studenten, die deel uitmaken van de minor Event Management binnen de opleiding Commerciële Economie, hebben een betoverend programma samengesteld voor de Wonderlijke Winterfair. Het evenement belooft een magische dag te worden met talloze winterse activiteiten voor alle leeftijden. Het hoogtepunt van de fair is ongetwijfeld de loterij, waarbij de hoofdprijs een privéchef bij je thuis is!


Vanaf 14:00 uur worden diverse kraampjes geopend waar lokale ondernemers en bedrijven hun producten aanbieden. Bezoekers kunnen zich verheugen op winterse lekkernijen zoals kniepertjes, pannenkoeken, erwtensoep en warme dranken. Voor de kinderen zijn er ook tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een kinderpretplein, bowlen en grabbelen.


Alle opbrengsten van de kraampjes gaan naar Serious Request. Liefhebbers van koken kunnen een kijkje nemen en tips krijgen van een kok voor stressvrije kerstvoorbereidingen.

Het ultieme doel van de Wonderlijke Winterfair is om de stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist - longontsteking - onder de aandacht te brengen. Ambassadeurs van het Rode Kruis zullen aanwezig zijn om gesprekken aan te gaan met geïnteresseerde bezoekers.


Er is ook de mogelijkheid om vrijwillige donaties te doen bij de stand van het Rode Kruis, die allemaal ten goede zullen komen aan Serious Request 2016. Het evenement zal duren tot 21:30 uur en biedt een heerlijke winterse kerstsfeer waar bezoekers inspiratie kunnen opdoen voor de komende feestdagen.


De Wonderlijke Winterfair belooft een betoverende dag te worden waarbij jong en oud samenkomen om te genieten van de kerstsfeer en om samen bij te dragen aan het welzijn van kinderen die getroffen zijn door longontsteking.


U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en samen met ons een verschil te maken voor deze kinderen en hun toekomst.


Voor meer informatie over de Wonderlijke Winterfair en de inzamelingsactie voor Serious Request kunt u terecht op onze website. Samen maken we een verschil!

2 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page