top of page

Zonnestralen zorgen voor vrolijkheid

Zonnige lentevreugde en voorbereidingen voor het grote lustrumfeest bij Kinderpretplein!


Met de stralende zon hoog aan de hemel en de warme bries die door de lucht waait, is het duidelijk dat de lente nu eindelijk in volle gang is. Bij Stichting Vier Het Leven Samen kunnen we niet stoppen met glimlachen, want de vrolijkheid van de zon en de mogelijkheid om weer volop buitenactiviteiten te ondernemen, zorgen voor een zinderende energie in ons team!


Deze prachtige tijd van het jaar biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van het buitenleven en samen te komen met geliefden. Of het nu gaat om ontspannen in het park, een wandeling maken langs het strand of deelnemen aan gezellige picknicks, de mogelijkheden zijn eindeloos. We moedigen iedereen aan om de warme zonnestralen te omarmen en te genieten van de zomerse vreugde die het met zich meebrengt.


Maar dat is niet alles waar we enthousiast over zijn! We zijn namelijk druk bezig met de voorbereidingen voor ons spectaculaire lustrumfeest: Kinderpretplein bestaat maar liefst 5 jaar! Het belooft een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur te worden voor alle kinderen en hun families. Van spannende spelletjes tot kleurrijke attracties, het feest zal bruisen van de vrolijkheid en opwinding.


We kunnen niet wachten om dit bijzondere jubileum met jullie te vieren. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de exacte datum en alle leuke activiteiten die we gepland hebben. Het wordt een feest om nooit te vergeten!


Dus trek je lente-outfit aan, pak je zonnebrandcrème en laten we samen genieten van de vrolijkheid van de zon en alle buitenpret die deze prachtige tijd van het jaar met zich meebrengt. We hopen jullie allemaal binnenkort te zien bij Kinderpretplein, waar de zomerse avonturen op jullie wachten!


Een stralende lente toegewenst!


Het team van Stichting Vier Het Leven Samen




7 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page