top of page

2024

We onderzoeken het enthousiasme en mogelijkheden om het Kinderpretplein voort te zetten. Hiernaast hebben wij de nieuwe activiteit ´aanschuiftafel´ ontwikkeld voor het servicegebied Rotterdam Overschie.

De Aanschuiftafel: Een nieuw zondagritueel

In een prachtige samenwerking tussen Chinees Specialiteiten Restaurant New City en Stichting Vier Het Leven Samen, introduceren wij met veel enthousiasme De Aanschuiftafel: een initiatief ontworpen om het leven van ouderen in onze gemeenschap te verrijken door het bieden van gezelligheid, verbinding, en natuurlijk heerlijk eten.

Gedurende de maanden april en mei gebruiken wij als testperiode en nodigen we u uit om deel te nemen aan dit bijzondere concept, iedere zondag bij New City! Het doel is om ouderen en buurtbewoners samen te brengen rondom een tafel vol met heerlijke Chinese gerechten, waar vriendschappen kunnen bloeien en mooie momenten gedeeld worden.

Speciale zondagen vanaf 7 april 2024:

  • Datum: Iedere zondag (sowieso in april en mei)

  • Tijd: Vanaf 16:00 uur

  • Locatie: Chinees Specialiteiten Restaurant New City, Abtsweg 73, Rotterdam Overschie

  • Telefoonnummer restaurant: 010 - 415 8241

  • Telefoonnummer gastvrouw: Miranda Roeleveld, 06-

 

Om deze nieuwe traditie een vliegende start te geven, zal er tijdens deze zondagen een gastvrouw aanwezig zijn die ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt en dat de middag soepel verloopt. De gastvrouw speelt een cruciale rol in het verbinden van de gasten en het bevorderen van een ongedwongen, gezellige sfeer.

Doe mee en ontdek de gezelligheid in Overschie

Dit initiatief is niet alleen een kans om te genieten van authentieke Chinese keuken, maar ook om bij te dragen aan een gevoel van gemeenschap en inclusie. Zodra een vaste groep enthousiastelingen is gevormd die de Aanschuiftafel omarmt, zal de rol van de gastvrouw geleidelijk veranderen, maar het samenzijn en de warmte blijven bestaan.

Een Warm Welkom Voor Iedereen: De Aanschuiftafel staat symbool voor onze gezamenlijke visie op een samenleving waarin iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, de kans krijgt om het leven te vieren. In lijn met de missie van Stichting Vier Het Leven Samen, streven we ernaar waardevolle ontmoetingen mogelijk te maken die bijdragen aan het welzijn en geluk van onze ouderen.

Reserveer Uw Plek aan De Aanschuiftafel: Wilt u deel uitmaken van deze unieke ervaring? Reserveringen zijn welkom, maar niet verplicht. Voor meer informatie of om uw plek te reserveren, kunt u contact opnemen via 010 - 415 8241.

 

Sluit u aan bij De Aanschuiftafel bij New City en laat ons samen het leven vieren, elke zondag, in het hart van Rotterdam Overschie. Samen met Stichting Vier Het Leven Samen kijken we uit naar uw komst en naar het creëren van onvergetelijke momenten samen.

bottom of page