top of page

Benjamin: 'This is me'.

Weet je nog, Benjamin van Waaij? De jonge Zoetermeerse zanger die in 2016 tijdens ons Kinderpretplein de talentenjacht Zoetermeer Got Talent won met zijn geweldige zangstem? Nou, we hebben nieuws over hem!


Benjamin heeft onlangs zijn eerste single uitgebracht genaamd 'This is me', waarin hij zingt over de maatschappelijke druk waarmee jongeren te maken hebben. Het nummer is niet alleen in het Engels, maar ook zelf geschreven en opgenomen door Benjamin, samen met zijn familie.


Als je Benjamin nog niet kent, dan is het tijd om kennis te maken. Deze getalenteerde jongeman begon op zevenjarige leeftijd al met zingen en is sindsdien niet meer gestopt. In 2016 deed hij mee aan onze talentenjacht Zoetermeer Got Talent tijdens het Kinderpretplein en won met overtuiging. Tijdens het 'Winterproof' evenement op de Markt zong hij het lied 'All I ask' van Adele zo goed dat de jury hem tot winnaar verkoos. Op dinsdag 21 februari mocht hij zijn prijzen in ontvangst nemen in het gemeentehuis.


We zijn ontzettend trots op Benjamin en zijn blij om te zien dat hij nog steeds aan de weg timmert. Het is geweldig om te zien dat talent van eigen bodem zo ver kan komen en wij blijven hem uiteraard volgen!1 weergave0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page