top of page

Succesvolle sponsorwervingsactie op de Dorpsstraat door fantastische ondernemers!
We zijn verheugd om te delen dat onze sponsorwervingsactie op de Dorpsstraat vandaag een groot succes was! Gedurende de dag zijn we bij verschillende ondernemers in en rondom de Dorpsstraat langsgegaan om hen op de hoogte te stellen van onze jubileumplannen voor december met het Kinderpretplein, 5e editie!


We hebben uitsluitend positieve en enthousiaste reacties ontvangen, en we hebben zelfs al enkele toezeggingen mogen ontvangen! Onder andere boekenwinkel Silvester, 't Nestje, Wendy's bloemen en Le Club BBQ hebben hun steun toegezegd. Dit enthousiasme geeft ons ontzettend veel energie en we zijn er erg blij mee.


We zullen de komende tijd hard blijven werken om het benodigde budget volledig rond te krijgen. Als u een interessant aanbod heeft om samen te werken of te sponsoren voor ons Kinderpretplein, 5e editie, laat het ons dan direct weten. We staan open voor diverse vormen van samenwerking en kijken uit naar uw betrokkenheid.


We willen graag alle ondernemers bedanken die ons vandaag hebben ontvangen en hun steun hebben toegezegd. Samen kunnen we een geweldig jubileumevenement neerzetten met ouderen en kinderen samen.


Blijf op de hoogte van onze vorderingen en verdere sponsormogelijkheden door onze website in de gaten te houden. Mocht u vragen hebben of direct contact met ons willen opnemen, dan kunt u ons bereiken via m.roeleveld@vierhetlevensamen.nl


8 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page