top of page
Header KPP2023.png
Logo Stg Vier het leven samen

WOENSDAG

20.DEC.23

Op woensdag 20 december 2023 gaat het weer gebeuren: de 5e editie van het succesvolle KINDERPRETPLEIN in Zoetermeer!

Wat begon als een idee voor een kinderactiviteit tijdens de kerstvakantie voor houders van een Zoetermeerpas is uitgegroeid tot een groot kinderspektakel. In 2016 begon het met ruim 300 kinderen bij de eerste editie, en sindsdien hebben honderden Zoetermeerse kinderen enthousiast deelgenomen aan het Kinderpretplein en tientallen jonge talenten gestreden bij Zoetermeer Got Talent.

2017-12-20 JettenFoto - Kinderpretplein-203.jpg

Ben jij tussen de 4 en 14 jaar

oud én heb jij een talent?

Meld je aan voor de talentenjacht

Zoetermeer Got Talent en doe mee!

Geef je op voor Zoetermeer Got Talent en wie weet wordt jij hét Kinderpretplein Talent 2023 en win je een fantastisch prijzenpakket!

Zoetermeer Got Talent: spectaculaire talentenshow voor jonge talenten

Kom naar de spectaculaire talentenshow "Zoetermeer Got Talent" op het Kinderpretplein! Een middag vol entertainment, muziek en plezier voor het hele gezin. Zie de beste jonge talenten uit Zoetermeer strijden om de felbegeerde eerste plaats en geniet van hun prachtige optredens.

Laat je kinderen kennismaken met de wereld van muziek en creativiteit en inspireer hen om hun eigen talenten te ontdekken. Ze zullen versteld staan van de geweldige prestaties van hun leeftijdsgenoten en wie weet raken ze zelf geïnspireerd om mee te doen aan de volgende editie van Zoetermeer Got Talent!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer dan alleen een talentenshow: andere activiteiten op het Kinderpretplein

En we pakken dit jaar extra groot uit, want het kinderpretplein wordt gekoppeld aan andere activiteiten op dezelfde locatie. Zo organiseren we in de ochtend een workshop kerststukjes maken voor senioren en in de middag een kerstlunch voor jong en oud.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontdek de wereld van muziek en creativiteit op het Kinderpretplein

De talentenshow vindt plaats op het Kinderpretplein, een unieke locatie die speciaal is ontworpen om kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Naast de talentenshow zijn er tal van andere activiteiten en attracties om van te genieten, zoals springkussens, spelletjes, knutselactiviteiten en nog veel meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stichting vier het leven samen uit Zoetermeer: initiatiefnemer van het Kinderpretplein

Kaartjes zijn binnenkort te koop via onze website. Mis deze kans niet om een geweldige middag vol plezier en entertainment te beleven met je gezin.

 

We hopen er samen met jou een onvergetelijke dag van te maken op woensdag 20 december 2023!

5E KEER - LUSTRUMEDITIE

KNUTSELEN

Verschillende tafels worden ingericht met alle denkbare knutselspullen die je maar nodig kunt hebben om jouw speciale kerstkaart te maken of lichtje te versieren

KERSTSTUKJE MAKEN

De meest favoriete workshop is ook dit jaar vast weer een groot succes. Maak je eigen kerststukje. Kom jij ook al je creativiteit inzetten met het insteken in oase?

TALENTENSHOW

Iedereen tussen de 4 en 14 kan zich aanmelden voor een plek in de talentenshow Zoetermeer Got Talent. Misschien word jij  de vijfde winnaar van editie #ZGT2023  

KINDERDISCO

We sluiten de middag traditioneel af met een heuse kinderdisco. Licht, rook en de beste kinderhits en kersthits komen voorbij. Trek jij je disco-outfit aan?

Bekijk media >
Programma

Programma

2017-12-20 JettenFoto - Kinderpretplein-177_edited.jpg
Onderdeel
Tijd
Opening kerstmuziekfeest
10.00
Start talentenshow Zoetermeer Got Talent
15.00
Opening Kinderpretplein
14.30
Start workshop kerstlunch klaarmaken
10.15
Start workshop kerststukje maken
10.15
Gezamenlijke kerstlunch
12.00
Start kinderdisco
16.30
Prijsuitreiking Zoetermeer Got Talent
16.15
2017-12-20 JettenFoto - Kinderpretplein-125_edited.jpg
26167472_309282702925346_5020526129976923515_n_edited.jpg
ZGT Logo_blank2.png
2017-12-20 JettenFoto - Kinderpretplein-162_edited.jpg
Logo_sneeuwrandje.png

WOENSDAG 20.12.2023

Nieuwsberichten

Anker 1
Er zijn nog geen tags.
1
2
ZGT23

Talentenshow:
Zoetermeer Got Talent

"Zoetermeer Got Talent"

Kun jij zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen of heb jij een ander talent? Alleen, samen of met een groepje? En durf jij jouw talent te laten zien op een groot podium voor publiek? 

Jij mag het podium op om jouw kunsten te laten horen, zien, ruiken, voelen, te laten beleven aan je publiek.

Doe mee en geef je op voor
Zoetermeer Got Talent 2023

Op woensdag 20 december 2023 om 14 uur.
Wat voor act wil je laten zien?
In welke formatie kom je?

Bedankt voor je aanmelding!

Zoetermeer Got Talent Talentenmuur

Bekijk alle deelnemers van Zoetermeer Got Talent sinds 2016!

In onze eigen wall-of-fame, de Zoetermeer Got Talent Talentenmuur, staan alle deelnemers bij elkaar.

 

Raak jij hierdoor geïnspireerd en verdient jouw talent daar ook een plekje?

 

Iedereen tussen de 4 en 14 jaar kan dit jaar  weer meedoen. Kijk snel ergens anders op deze pagina hoe jij je hiervoor kunt aanmelden.

Vrijwilligers / hulp gezocht!

Vrijwilliger

Vrijwilligers. Zij vormen de kern van de motor achter de organisatie van dit kinderevenement. We willen altijd nieuwe enthousiaste vrijwilligers ontmoeten, geef je snel op!

82881852_144413227013437_2372723329413939200_o.jpg

ONS
GOUD

18451487_1031641426969833_2899618698501342684_o_edited.jpg
17760881_1007056739428302_4304650857236616961_o_edited_edited_edited.jpg

Aanmelden als vrijwilliger

bij Stichting vier het leven samen voor de activiteit "Kinderpretplein 2023".

Toestemmingen:

Bedankt voor de inzending!

Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.

Hand Holding Dandelion_edited.jpg
Sponsoring

Sponsors

Collecte.jpg

Helpt u
ons ook?

Geef tijdens de collecte of ga een partnerdeal met ons aan.
Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.

FAQ

FAQ

Bekijk hier veelgestelde vragen en de antwoorden. Heb je een vraag die er nog niet bij staat? Geen probleem. Stuur eenvoudig je vraag in, wij beantwoorden deze binnen uiterlijk 24 uur.

 1. Wat is het Kinderpretplein en wanneer vindt het plaats? Het Kinderpretplein is een groot kinderspektakel dat jaarlijks wordt georganiseerd in Zoetermeer tijdens de kerstvakantie. De 5e editie van het Kinderpretplein zal plaatsvinden op woensdag 20 december 2023.

 2. Hoe is het Kinderpretplein ontstaan en hoeveel kinderen hebben deelgenomen in voorgaande jaren? Het Kinderpretplein begon als een idee voor een kinderactiviteit tijdens de kerstvakantie voor houders van een Zoetermeerpas. Sinds de eerste editie in 2016 hebben honderden Zoetermeerse kinderen enthousiast deelgenomen aan het Kinderpretplein.

 3. Wat is Zoetermeer Got Talent en wat kun je verwachten tijdens de talentenshow? Zoetermeer Got Talent is een spectaculaire talentenshow voor jonge talenten. Tijdens het Kinderpretplein kun je genieten van de beste jonge talenten uit Zoetermeer die strijden om de felbegeerde eerste plaats. Je kunt prachtige optredens verwachten in verschillende categorieën.

 4. Hoe kunnen kinderen deelnemen aan Zoetermeer Got Talent? Kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud kunnen zich aanmelden voor een plek in de talentenshow Zoetermeer Got Talent. Er zijn verschillende categorieën waarin ze hun talent kunnen laten zien, zoals zang, dans, goochelen en meer.

 5. Wat zijn de andere activiteiten op het Kinderpretplein naast de talentenshow? Naast de talentenshow zijn er tal van andere activiteiten en attracties op het Kinderpretplein, zoals springkussens, spelletjes, knutselactiviteiten en nog veel meer. Het Kinderpretplein biedt een wereld van muziek, creativiteit en plezier voor het hele gezin.

 6. Welke extra activiteiten worden dit jaar georganiseerd en voor wie zijn ze bedoeld? Dit jaar worden er extra activiteiten georganiseerd op het Kinderpretplein. Zo is er in de ochtend een workshop kerststukjes maken voor senioren en in de middag een kerstlunch voor jong en oud.

 7. Wie is de initiatiefnemer van het Kinderpretplein? Het Kinderpretplein is een initiatief van Stichting vier het leven samen uit Zoetermeer. Zij brengen verschillende doelgroepen samen en zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en entertainment.

 8. Waar en wanneer zijn de kaartjes verkrijgbaar? De kaartjes voor het Kinderpretplein zullen binnenkort te koop zijn via de website. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop.

 9. Wat is het programma van het Kinderpretplein op woensdag 20 december 2023? Het programma van het Kinderpretplein op woensdag 20 december 2023 bestaat uit verschillende activiteiten, waaronder de opening van het kerstmuziekfeest, de talentenshow Zoetermeer Got Talent, knutselactiviteiten, spelletjes, springkussens en nog veel meer. Het volledige programma zal binnenkort beschikbaar zijn op de website.

 10. Welke knutselactiviteiten zijn er beschikbaar op het Kinderpretplein? Op het Kinderpretplein kunnen kinderen deelnemen aan diverse knutselactiviteiten, zoals het maken van kerstversieringen, schilderen, kleuren en het maken van kerstkaarten. Er zijn deskundige begeleiders aanwezig om de kinderen te helpen bij hun creatieve projecten.

 11. Is er een workshop kerststukjes maken en hoe kan ik hieraan deelnemen? Ja, er is een workshop kerststukjes maken. Deze workshop is bedoeld voor senioren en vindt plaats in de ochtend op het Kinderpretplein. Je kunt deelnemen door je aan te melden via de website.

 12. Wie kan deelnemen aan Zoetermeer Got Talent en hoe meld ik me aan? Kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud kunnen deelnemen aan Zoetermeer Got Talent. Je kunt je aanmelden voor de talentenshow via de website. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 13. Wordt er een kinderdisco georganiseerd en hoe laat begint deze? Ja, er wordt een kinderdisco georganiseerd op het Kinderpretplein. De exacte tijd van de kinderdisco zal binnenkort worden aangekondigd op de website. Kom samen met je vrienden dansen op de nieuwste hits!

 14. Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuws en updates over het Kinderpretplein? Je kunt op de hoogte blijven van nieuws en updates over het Kinderpretplein door de website en sociale media-accounts van het Kinderpretplein te volgen. Daar worden alle laatste ontwikkelingen en aankondigingen gedeeld.

 15. Zijn er mogelijkheden om als vrijwilliger te helpen bij het Kinderpretplein? Ja, er zijn mogelijkheden om als vrijwilliger te helpen bij het Kinderpretplein. Als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden, kun je je aanmelden via de website. We waarderen je hulp en betrokkenheid enorm!

 16. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou en je gezin een onvergetelijke dag te beleven op woensdag 20 december 2023!

Wil jij vrijwilliger worden en ons helpen bij de organisatie van dit evenement? Meld je dan snel aan!