top of page
Header KPP2023.png
Logo Stg Vier het leven samen

WOENSDAG

20.DEC.23

Op woensdag 20 december 2023 gaat het weer gebeuren: de 5e editie van het succesvolle KINDERPRETPLEIN in Zoetermeer!

Wat begon als een idee voor een kinderactiviteit tijdens de kerstvakantie voor houders van een Zoetermeerpas is uitgegroeid tot een groot kinderspektakel. In 2016 begon het met ruim 300 kinderen bij de eerste editie, en sindsdien hebben honderden Zoetermeerse kinderen enthousiast deelgenomen aan het Kinderpretplein en tientallen jonge talenten gestreden bij Zoetermeer Got Talent.

Zoetermeer Got Talent: spectaculaire talentenshow voor jonge talenten

Kom naar de spectaculaire talentenshow "Zoetermeer Got Talent" op het Kinderpretplein! Een middag vol entertainment, muziek en plezier voor het hele gezin. Zie de beste jonge talenten uit Zoetermeer strijden om de felbegeerde eerste plaats en geniet van hun prachtige optredens.

Laat je kinderen kennismaken met de wereld van muziek en creativiteit en inspireer hen om hun eigen talenten te ontdekken. Ze zullen versteld staan van de geweldige prestaties van hun leeftijdsgenoten en wie weet raken ze zelf geïnspireerd om mee te doen aan de volgende editie van Zoetermeer Got Talent!

Ontdek de wereld van muziek en creativiteit op het Kinderpretplein

De talentenshow vindt plaats op het Kinderpretplein, een unieke locatie die speciaal is ontworpen om kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Naast de talentenshow zijn er tal van andere activiteiten en attracties om van te genieten, zoals springkussens, spelletjes, knutselactiviteiten en nog veel meer.

Meer dan alleen een talentenshow: andere activiteiten op het Kinderpretplein

En we pakken dit jaar extra groot uit, want het kinderpretplein wordt gekoppeld aan andere activiteiten op dezelfde locatie. Zo organiseren we in de ochtend een workshop kerststukjes maken voor senioren en in de middag een kerstlunch voor jong en oud.

Stichting vier het leven samen uit Zoetermeer: initiatiefnemer van het Kinderpretplein

Kaartjes zijn binnenkort te koop via onze website. Mis deze kans niet om een geweldige middag vol plezier en entertainment te beleven met je gezin.

 

We hopen er samen met jou een onvergetelijke dag van te maken op woensdag 20 december 2023!

 

Het samenbrengen van verschillende doelgroepen en de organisatie van het Kinderpretplein is een initiatief van Stichting vier het leven samen uit Zoetermeer. 

5E KEER - LUSTRUMEDITIE

KNUTSELEN

Verschillende tafels worden ingericht met alle denkbare knutselspullen die je maar nodig kunt hebben om jouw speciale kerstkaart te maken of lichtje te versieren

KERSTSTUKJE MAKEN

De meest favoriete workshop is ook dit jaar vast weer een groot succes. Maak je eigen kerststukje. Kom jij ook al je creativiteit inzetten met het insteken in oase?

TALENTENSHOW

Iedereen tussen de 4 en 14 kan zich aanmelden voor een plek in de talentenshow Zoetermeer Got Talent. Misschien word jij  de vijfde winnaar van editie #ZGT2022  

KINDERDISCO

We sluiten de middag traditioneel af met een heuse kinderdisco. Licht, rook en de beste kinderhits en kersthits komen voorbij. Trek jij je disco-outfit aan?

Bekijk media >